VORES KERNEVÆRDIER


Restaurant Taverna Mediterrano handler om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode, lokale råvarer. Vi får leveret friske råvarer hver dag, og sætter en ære i at vores mad er så frisk som muligt. Vores mad skal være enkelt. Det er mad, som smager godt, og som er bæredygtige levertandører. Vi er en restaurant, men har taget det bedste fra det middelhavet brasserie og krydret det med det vores touch.

Lidt om Os


Vi er en restaurant, som primært lavermad fra middelhavet med personlighed og passion. Filosofien er, at god mad begynder med kærlighed til råvarerne og fuldendes, når kokken brænder for sit fag og kan sit håndværk.


Vi tilbereder sæsonens råvarer til ren nydelse og bruger mange lokale råvarer, som kød fra Enemærket, fisk fra Storms , grønt fra Glade grøntsgaer og bruger vores lækre italienske stenovn til mange af vores retter.


Vine fra Kroatien,  Italien og Portugal er på vinkortet fra udsøgte vingårde. Der er forskellige prisniveauer fra 269,- til 899,- alt efter Jeres temparement.


Restauranten ligger på Torvet i Otterups nyrenoveret bymidte. Her kan I nyde god mad og vin i en afslappet atmosfære, perfekte rammer til de store dage i familien eller virksomheden.


Vi har lokalet, hvor I kan nyde stemningen og den gode mad fra middelhavet i intime omgivelser.
Det er muligt at booke hele restauranten, som vi kan anrette til Jeres specielle anledning.