Få smagfuldt take-away

​Overvejer du at bestille lækkert take-away fra en middelhavsrestaurant? Hos Mediterrano står vi klar til at lave mad ud af huset til afhentning. Vores restaurant er beliggende på Bredgade 23 i Otterup. Vi leverer i Otterup, Odense og på resten af Fyn.

Det er ikke altid, at overskuddet rækker lige langt. Måske sidder du en fredag aften og overvejer, om du skal bestille mad i stedet for at kaste dig ud i avancerede retter eller unødig tid i køkkenet. Vi synes, mad ud af huset lyder som en fremragende idé, og du skal ikke undskylde over for os. Vi elsker, når kunder bestiller mad ud af huset.

Bestiller du mad hos Mediterrano, kan du forvente et italiensk og græsk tema på menukortet. Vi går generelt meget op i at bruge friske råvare, der er serveret efter alle kogekunstens regler fra middelhavslande. Du har derfor rig mulighed for at vælge imellem en masse spændende retter fra vores menukort, når du bestiller mad på vores restaurant.

Vi tilbyder:

  • Middelhavsretter efter gammeldags tradition
  • Afhentning og hjemkørsel af gæster
  • Take-away

Høj kvalitet til gode priser

Ved os er du garanteret mad i høj kvalitet til gode priser – også selvom det er take-away. Tag en soloaften selv, og bestil lækkert mad fra vores menukort, eller inviter din kæreste, ven, veninde, mor eller far på mad. Vi lover dig, at du vil få en god smagsoplevelse uanset, om du vælger det græske eller italienske køkken.

Der er nemlig ingen, der siger, at mad udefra behøver at være junkfood og usundt. Hos Mediterrano er udvalget stort og vi tilbyder afhentning af maden ved bestilling. Hold dig derfor ikke tilbage med at udforske vores menukort, og giv dig i kast med at prøve nye retter – vi har både klassiske græske, kroatiske, serbiske, bosniske samt italienske specialiteter. Overvejer du et større arrangement? Lad os hjælpe dig med catering

Ring eller skriv for at bestille take-away

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser, retter eller bestille mad, er du mere end velkommen til at kontakte os for flere informationer. 

Mærk middelhavsstemningen​ i vores hyggelige omgivelser.
​Vi glæder os til at byde dig velkommen.​

Taverna Mediterrano ApS

Bredgade 23
​5450 Otterup

Indgang til restauranten foregår via Store Torv

Klik her for rutevejledning

OBS:
​Afhentning af take away foregår ved Bredgade 23

Kontakt os

Telefon: 61 10 61 12

E-mail: kontakt@mediterrano.dk

CVR: 41798491

Åbningstider

​Mandag - lukket

Tirsdag - Søndag: 12:00 - 22:00

Køkkenet lukker en time før.

​Mails besvares alle dage.