Få catering i høj kvalitet

Skal du afholde et større arrangement, der kræver catering? Så er du landet det helt rette sted. Hos Mediterrano sørger vi for maden og den helt rette stemning, så I kan nyde aftenen. Vores restaurant er beliggende i Otterup, men vi bringer også mad ud til Odense og resten af Fyn.

Der kan være flere gode grunde til at vælge at bestille mad udefra, hvis det eksempelvis drejer sig om mad til fest. Der ligger et stort arbejde i selv at lave mad, og derfor tilbyder vi vores hjælp. Så skal du holde en stor reception, et bryllup eller andet, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Vores middelhavsrestaurant ligger i smukke naturomgivelser. Derudover er restauranten pyntet med smukke værker og antikviteter, der får dig til at føle, at du sidder midt på en skøn strand i middelhavet.

Vi tilbyder:

  • Middelhavsretter efter gammeldags tradition
  • Afhentning og hjemkørsel af gæster
  • ​Buffet

Vælg selv, hvor du vil nyde maden

Når du vælger catering hos os, er det op til dig at beslutte, om du vil afholde arrangementet i vores lokaler, gårdhave eller tage maden med hjem. Vi tilbyder nemlig også mad ud af huset, hvis det virker mere overskueligt for dig.

I tilfælde af, at I vælger at holde arrangementet hos Mediterrano, tilbyder vi blandt andet køre vores gæster hjem. Vi garanterer for høj luksus og god service under hele arrangementet.

Oplev en skøn stemning i vores restaurant, og giv dig selv og dine gæster følelsen af at sidde i smukke middelhavsomgivelser. Det er helt op til jer at vurdere, om det skal være græsk, italiensk, kroatisk, serbisk eller bosnisk tema. Vores menukort rummer det hele. Du kan også vælge en buffet til fest.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på catering

Hvis du allerede nu er klar til at bestille mad til fest, festmad ud af huset eller mad til reception, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ved os får du den bedste service og en billig pris på catering. Vi tilbyder også altid take-away

Ring til 61 10 61 12 eller skriv til os kontakt@mediterrano.dk for et uforpligtende tilbud.

Mærk middelhavsstemningen​ i vores hyggelige omgivelser.
​Vi glæder os til at byde dig velkommen.​

Taverna Mediterrano ApS

Bredgade 23
​5450 Otterup

Indgang til restauranten foregår via Store Torv

Klik her for rutevejledning

OBS:
​Afhentning af take away foregår ved Bredgade 23

Kontakt os

Telefon: 61 10 61 12

E-mail: kontakt@mediterrano.dk

CVR: 41798491

Åbningstider

​Mandag - lukket

Tirsdag - Søndag: 12:00 - 22:00

Køkkenet lukker en time før.

​Mails besvares alle dage.